Molly MalonesToppari

There are no strangers in Molly Malones
only friends who you haven't met yet.

Toppari

Molly Malone’s Toppari on Myyrmäen aseman läheisyydessä sijaitseva viihtyisä irlantilais-henkinen monitoimiravintola kahdessa kerroksessa.

 

Molly Malone’s Topparin yläkerrassa tarjoillaan arkisin maukasta buffet lounasta. Ammattitaitoinen keittiöhenkilökuntamme valmistaa myös Catering-tilaisuudet oli sitten kyseessä kakkukahvit tai isommat yritysjuhlat.

 

Lämmin henkisessä alakerran pubissa voi nauttia oluen, drinkin tai kupin kahvia. Viikonloppuisin laitetaan volyymia kovemmalle joka perjantai nautitaan tasokkaasta live-musiikista. Kesäisin voi kylmän juoman nauttia myös viihtyisällä ja aurinkoisella terassilla.

 

Illan hämärtyessä on yläkerrassa tarjolla karaokea perjantaista lauantaihin. Viikonloppuisin asiakkaita viihdyttää disco-puolella tasokas Dj, sekä karaokepuolella loistava karaoke-isäntä. Tarjolla on välillä myös loistavia live-bändejä!

 

Molly Malone’s Topparissa on erinomainen mahdollisuus järjestää myös yksityistilaisuuksia oli kyseessä pienen porukan polttarit tai ison yrityksen pikkujoulut